marți, 26 octombrie 2010

Uuuuup and doooown

Nu inteleg de ce majoritatea femeilor cer barbatilor sa dea jos capacul de la buda dupa ce acestia isi fac nevoile. Nu inteleg de unde atata ipocrizie... Am observat atent, timp de doua saptamani comportamentul femeilor care lucreaza cu mine pe acelasi etaj intr-o cladire impozanta. Din totalul angajatilor, mai mult de jumatate sunt femei. Daca mai adaug si pe angajatele de la compania care imparte palierul cu noi, sa zicem ca ajung la o suma frumusica.

Asa.... ei bine, de 3 saptamani de cand folosesc buda de pe palier, nu am gasit macar odata un WC cu capacul pus. Si mi se face rau cand intru dupa o alta... ca simt in aer aburii de urina. Chiar mi-e rau!

Ma tot gandesc: oare chiar nu stiu ce se intampla dupa? oare chiar nu le pasa?

Si ca sa intelegeti mai bine de ce NU e indicat sa lasati capacul deschis in timp ce tragi apa la buda, va atasez aici linkul unui site in care sunt descrise simplu efectele fenomenului ''lenea la buda'':

http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0311/16/sm.06.html

Iar pentru cei care chiar nu au chef sa intre pe linkul de mai sus va zic eu ca in timp ce trageti apa in buda, se produce un fenomen numit ''aerosolizare'' in care particule microscopice de excremente sunt vaporizate si pulverizate in toate partile pe toate obiectele din baie - inclusiv periuta de dinti- ceea ce inseamna ca la un moment dat poti ajunge sa te speli pe dinti cu propriul r....t. Fain, nu?

Pacat ca nu pot acuma sa atasez faza din ''What Happens in Vegas'', cand Joy (Cameron Diaz) il instruieste pe Jack (Ashton Kutcher) cum sa ridice si sa coboare capacul de la buda pe care sunt nevoiti sa o imparta... "Uuuuup and dooown, uuuuup and doooown..."

Sau oare pentru femei o fi o alta fraza revelatoare de redresat comportamentul la buda comuna?
Cel mai probabil nu o sa aflu asta niciodata.



Un comentariu: