joi, 18 februarie 2010

Empire State of Mind


Ori de cate ori ascult melodia asta, oriunde as fi... mi se face pielea ca de gaina, simt ca timpul si tot ce e in jurul meu se opreste, ma las purtata de val si, cant, din adancul plamanilor (asa nedotata cu corzi vocale cu talent, cum sunt), creierul meu pompeaza serotonina care imi inunda corpul si mintea... si sunt fericita.

Cum pot acordurile unei melodii reusite si glasul unei cantarete de succes sa faca asta dintr-un om!
Si ca tot vorbeam aseara de diferentele dintre "ce e pe la noi" si "ce e pe la altii"... nu-mi aduc aminte sa fi simtit o asa euforie fata de vreo melodie romaneasca sau ascultand vreunul din cantaretii nostri talentati si de succes. Sau, poate... daca imi amintesc bine, prin studentie, salivand dupa Robi de la trupa Sistem... batand de zor la butoaie pe ritmurile melodiei "Emotii". Dar, cred ca in mare parte emotiile erau de la senzatia de ''wanna be in his arms", asa ca nu cred ca se pune. :))

Cred ca expresia care le cuprinde pe cele de mai sus ar fi: sky is the limit! (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc).

Asa ca ... ce mai tura vura...

Daca ii va ajuta si pe altii sa isi recapete voiosia, inspiratia si dorinta de a zambi frumos si de a canta tare...atunci de ce nu... hai ca impartasesc cu drag clipul de la care am pornit cu postul de azi:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu