duminică, 3 aprilie 2011

O viata noua

Vesti bune primavara asta are: azi dimineata, intr-o duminca insorita am avut norocul de a-i gasi lui Dino stapani permanenti, care si-au luat angajamentul sa il creasca si sa aiba grija de el, la casa lor din Recas.

Acest lucru a fost posibil datorita Targului de Adoptii Catei organizat de Asociatia PetHope si Asociatia Studentilor de la Facultatea de Medicina Veterinara din Timisoara.


De la foarte mic pana la mare, catei frumosi au stat cuminti si au sperat ca vor fi primiti in inimile lor de oameni iubitori care sa ii adopte pentru o viata mai buna.


Nu am crezut ca evenimentul va avea un asa de mare succes, dar luand in calcul numarul mare al participantilor precum si al familiilor care se inghesuiau sa semneze contractele de adoptie pentru cateii pe care ii tineau cu drag la piept, consider ca este o initiativa dorita, mult asteptata si binevenita in peisajul local.


Asadar Dino a parasit resedinta noastra pentru a se face stapan pe o curte mare si frumoasa - dupa spusele noilor lui stapani. Cu pasi repezi am parasit locatia targului pentru a nu ma uita inapoi sau pentru ca nu cumva Dino sa ma vada indepartandu-se de el.

Au fost 3 luni pline de intamplari care mai de care incarcate emotional, 3 luni in care am incercat sa ne indeplinim cat mai bine misiunea de stapani temporari. Consideram ca am facut bine ca am avut puterea sa trecem peste momentele mai putin placute pentru ca sa putem rezista pana astazi si sa ne bucuram de un final fericit, al carui principal protagonist si castigor este un catel nastrusnic cu blanita gri argintiu.


Sper din tot sufletul ca toti cateii care erau astazi expusi la targ sa fi avut norocul de a fi plecat la cate o familie iubitoare si daca nu astazi, macar alta data sa poata avea mai mult noroc.

Cu riscul de a ma repeta sau de a fi lacrimogena, trebuie sa recunosc ca sunt foarte recunoscatoare voluntarilor de la cele doua asociatii mentionate mai sus care si-au facut datoria si au rezistat stresului de a stapani cateii prezenti la eveniment si doresc sa le urez la cat mai multe succese de gen.

Multumim!

Iar pe Dino, promitem sa ne facem timp sa il vizitam la noua lui casa din Recas, indiferent daca va fi sau nu sezon de struguri si must. :)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu